Bij de bouw of de renovatie van een woning, zullen de keuzes die u op het niveau van het buitenschrijnwerk maakt, grotendeels het uiterlijk van uw huis bepalen.

Met de recente bouw- en plaatsingstechnieken zijn platte daken de dag van vandaag al lang geen probleemdaken meer. Een degelijke afdichting en isolatie maken het tot een hermetische platform dat bij een verbouwing heel wat mogelijkheden biedt. Zo laat het zich dan ook dankbaar gebruiken voor het plaatsen van dakkoepels, waarmee het licht diep in huis binnenvalt, en is het ook ideaal als terras of als daktuin. Bovendien zijn wij erkend plaatser van resitrix epdm.

Uw huis verdient een degelijke, kwaliteitsvolle afwerking. Zo is dakwerken Devriesere uw partner voor gevelbekleding.

Op die manier kunt u uw gevels de best mogelijke bescherming bieden, zodat zij op hun beurt de binnenkant van uw woning kunnen beschermen. De producten die wij hiervoor gebruiken, zijn uiteraard niet vergelijkbaar met deze die u in een doe-het-zelfzaak vindt. Wij kiezen voor betrouwbare merken die een beter resultaat geven en ook langer stand houden. Verder kunt u bij ons ook terecht voor het bekleden van uw gevels met leien, pannen en sidings.. Dit levert op zijn beurt te mogelijkheid om uw gevels te isoleren.

Wie een woning renoveert of verbouwt, doet er goed aan om te beginnen met het dak. Het dak beschermt immers niet alleen uw woning tegen de weersomstandigheden, maar het vervult ook een belangrijke esthetische functie als de ‘5de gevel’ van uw woning. Met een dakrenovatie kunt u uw woning dus een totaal ander uitzicht geven.

Wij plaatsen nieuwe en vervangen hellende daken, gebruik makend van dé beste materialen. Daarnaast plaatsen wij zowel pannen, leien en dakpanpanelen, volledig volgens de wensen en noden van de klant. Heeft u graag hulp bij het kiezen van de juiste materialen? Wij staan dan graag bij en geven advies over de mogelijke opties.